despre noi   |   produse    |   contact mobilier pentru magazine   
 Produse
Incaltaminte
Manusi
Protectia capului
Protectie auditiva
Protectie respiratorie
Imbracaminte
Lucru la inaltime
Detectie gaze
Articole prim ajutor
Semnalizare, delimitare
Electrosecuritate
Indicatoare
Tabele cu specificatii tehnice
Diverse


2647GT OPTIME III 3M
Antifoane externe cu banda pentru fixarea IN DREPTUL GATULUI conform EN 352 - 1, 35dB SNR. Suport: otel inoxidabil. Fono absorbant, burete poliuretanic. Ofera protectie auditiva de inalta performanta , pentru utilizarea in medii extrem de zgomotoase,pernutele de etansare sunt late si umplute cu spuma moale pentru o bunqa fixare si presiune redusa de contact
2652 OPTIME III 3M
Antifoane externe fixarea pe casca conform EN 352 - 1, 34dB SNR. Suport: otel inoxidabil. Fono absorbant, burete poliuretanic. Ofera protectie auditiva de inalta performanta , pentru utilizarea in medii extrem de zgomotoase,pernutele de etansare sunt late si umplute cu spuma moale pentru o bunqa fixare si presiune redusa de contact
2780 3M PELTOR
Sisteme de comunicatii. Sistemele de comunicatie 3M PELTOR ofera protectie de inalta performanta. Microfoanele cu functia dependenta de nivelul de ascultare ambientala creste siguranta dvs. Caracteristici: 8 canale (PMR 446Mz) si 69 canale (LPD 433 Mz), 121 subcanale. Baterie lithiu-ion cu durata de operare 20 ore.Transmisie actionata vocal.
2645 OPTIME I 3M
Antifoane externe cu prindere pe cap EN 352-1,27dB SNR. Suport otel inoxidabil fono absorbant ,burete poliretanic. Caracteristici:foarte usoare cu profil redus si spatiu generos in interior pentru confortul urechii. Pernutele late de etansare confortabile, sunt umplute cu o combinatie unica de fluid si spuma,care ofera etansare optima si presiune redusa la contact. Fabricate in Suedia.
2647 OPTIME III 3M
Antifoane externe cu banda pentru fixarea pe cap conform EN 352 - 1, 35dB SNR. Suport: otel inoxidabil. Fono absorbant, burete poliuretanic. Ofera protectie auditiva de inalta performanta , pentru utilizarea in medii extrem de zgomotoase,pernutele de etansare sunt late si umplute cu spuma moale pentru o bunqa fixare si presiune redusa de contact
2650 OPTIME I 3M
Antifoane externe atasabile la casca conform EN 352-1,26dB SNR. Suport otel inoxidabil fono absorbant ,burete poliretanic. Caracteristici:foarte usoare cu profil redus si spatiu generos in interior pentru confortul urechii. Pernutele late de etansare confortabile, sunt umplute cu o combinatie unica de fluid si spuma,care ofera etansare optima si presiune redusa la contact.
2641 SHOT 3015
Antifoane externe cu montare pe casca conform EN 352-3. Suport otel si plastic;fono-absorbant: burete poliuretanic SNR:23 dB. Pete casti de protectie cu latimea sloturilor 30mm . Fabricatie:Germania.
2640 STAR 3001
Antifoane externe simple conform EN 352-1. Suport plastic ramforsat,SNR 26 dB. Casca antifon robusta cu greutate redusa. Ofera protectie optima la un pret redus.
Copyright 2008 Denira srl